Nieuws van neerlandes.org

Cinema Bioscoop in Lissabon, 6-9 september 2012

Van 6 t/m 9 september organiseren CCL-Talk2me en Vivid het project Cinema Bioscoop in Lissabon. Dit festival biedt een selectie van speelfilms, korte en animatiefilms waaruit de veelzijdigheid en de hoge kwaliteit van de Nederlandstalige film blijkt. Voor meer informatie zie http://www.cinemabioscoop.eu/start.htm

1 februari 2012 Universiteit van Salamanca: Seminario de Intercompreensión

Op woensdag 1 februari 2012 wordt er aan de USAL, Universiteit van Salamanca een speciaal seminarie gedoceerd door Micaela van Muylem, docente van de UNC, Universidad Nacional de Córdoba (Argentinië), om 11u., in lokaal H-3.
Het seminarie draagt de titel 'Intercomprensión en lenguas germánicas' en zal het concept van 'Intercomprehension' toelichten en ook voorbeelden uit de praktijk behandelen. Deze voorbeelden zijn het resultaat van een onderzoeksproject van de UNC,waarbij lessen zijn ontworpen waarmee je simultaan Nederlands, Engels en Duits kan studeren.

Centro de Neerlandês em Lisboa

A docente Patrícia Couto dá aulas de Neerlandês, de preferência a níveis avançados.
Para mais informações: http://www.aulasdeneerlandes.com/

Hot Potatoes oefeningen

Op deze pagina vind je verschillende oefeningen, gegroepeerd in themablokken. De laaste oefening van ieder blok is een schrijfoefening. Indien gewenst, kun je deze oefening naar de webmaster mailen. Je ontvangt de oefening dan zo snel mogelijk gecorrigeerd terug.

Fietsen